История на света за тийнейджъри

Сега ще ви кажа нещо пак. Понеже съм във вихър да пълня главите на тийнеджърите с разни урочета от миналото. Готови ли сте? Щото аз не. И постът освен 40 дни,не е няколко секунди фаст фууд познание. Или дъвка. 
1. Едно от най - яките неща,които може да ви се случат е да изпаданете в безизходица, да ядете два месеца ориз само и да ходите за миди всеки ден,защото тогава научаваш стойността на храната. Аз не ям много поради здравословни причини ама нейсе ще проям като се влюбя пак,а то е като да падне Астероид в Люлин тоест трудно,но от там идват бабите с въпроса Яде ли и соц преживяванията им.. и нези от войната.
2. Друго готино нещо е да спиш на хамак. Матраците са донесени от кръстоносците вместо Божия Граал .. но пък са си Тед
3. Верно ли.. да пътуваме много е всъщност да обиколим онези картинки от учебника,защото някога сме го учили и то си става като в Приказка без край, но без космати дракони.
4. Няма какво да губим ако казваме истината. След някакво време в Холандия,където освен на пълен психопат похаднах на страхотни хора си е супер да кажеш на някой,че има ужасна прическа вместо да му се хилиш зад гърба. Ама пък.. си трябва самочувствието,я на тях не им липсва.. все пак са измислили Ню Йорк
5. Така,де въобще е мега тегаво да ти е все хубаво, трябва да има.проблеми, щото ще спрем да правим изобретения. Като да ти падне ябълка и хоп на ти гравитацията или да сънуваш таблица с химични елементи. Егати кошмара.
6. Въобще не се шашкайте,че имате комплекси...демек сложнотии.. Нещо там ви свети лапичката.. че някога сте преживели нещо и то си е останало там,но комплексите са като.бомбата. или я намираш и обезвреждаш или ще гръмне главата и хич няма да ни е забавно.Та търсете откъде,какво, как или сте заобиколени от идиоти, щото и това си го има 
7. Въбоще на тая Земя родна... има смисъл да живеем ако малко си променим какво гледаме и четем,щото турски сериали и Ергенът и негативни новини няма да ни променят мирогледа и образование му е функция. 
8. Тия джаджи дето ни улесняват живота са,за да имаме повече лично време..а то се оказа,че станахме роби. Ееееее стига! Това се нарича основен източник на Обсесивно Компулсивно Разтройство, подобно е на нормалното от боб с бира,но в главата 
.. Спирам. Утре пак.
Благодаря. Който чел да хитне лайк и чай от лайка и чайка и да...

Коментари

Популярни публикации